Nu har det gått en vecka sedan jag fick sommarlov. Jag gick ut nian och alltså gick ut grundskolan och även slutade på ribbaskolan som jag har gått på. Känns så konstigt!
 
 
På torsdagen förra veckan hade vi elever som har haft elevnsval musik satt ihop en konsert där jag var med och sjöng tre låtar. Jag hade även fixat lite filmer och var med och dansade. Det som var problemet var att jag var lite smått sjuk. Jag har vart förkyld ett tag och förra veckan blev det värre. Det var främst min hals som tog stryk. Jag var väldigt hes och kunde knappt prata på onsdagen (dagen innan konserten). På torsdagen när vi skulle ha ett genrep var inte rösten på topp. Det är ju inte så konstigt eftersom jag var så hes, men jag gav inte upp. Jag var helt säker på att jag skulle kunna sjunga. (vilket är andledningen till första bilden, jag håller i en honungsburk...) 
På kvällen när konserten började stod jag på scen och sjöng. Visst, det gick inte så bra som jag önska att det hade gjort. Man hörde på min röst att jag var väldigt hes men det gick bra. Det var på några toner det kunde sväva iväg ibland eller att det va svårt att få fram ljud på vissa toner, haha! 
 
Efter konserten hade vi nior en middag där alla var så uppklädda och fina. Det var lite tävlingar och det visades en massa bilder från våra tre år på skolan. Jag stod såklart för lite fotografering. Det var verkligenen en kul sista gång med alla. 
 
Ni får lite mobilbilder från dagen eftersom jag inte fotade så mycket mer än på middagen
 
Dagen efter, alltså fredag var det skolavslutning. Tanken var att jag skulle sjunga på avslutningen men min röst pallade inte helt enkelt så jag fick strunta i det. På bilden nedan tog min musiklärare upp min och tackade mig och tackade för filmerna jag hade fixat till avslutningskonserten. Var verkligen inte beredd på det så jag blev så förvånad och glad.
Efter avslutningen i kyrkan gick vi till skolan, fick våra betyg och sa hejdå till klassen och lärarna. Vi fick sedan gå ut och möta våra familjer. Vi skulle ta en bild med klassen men många hade redan åkt hem då så det är inte alla som är med på bilden. 
 
Nu i höst väntas gymnasiet och det känns så konstigt. Det var någon som sa att det är ett nytt kapitel som börjar i våra liv och det känns verkligen så. Är så taggad med samtidigt är det lite ledsamt. Jag har verkligen tyckt om mina tre år på högstadiet med alla kompisar. 
Tack för de tre fina år jag fick med er 9E!