Rebecka & Sam - 17.05.27

Några veckor innan bröllopet träffade jag Rebecka & Sam för att göra en provfotografering, men 27 maj kom och det var dags att ta de riktiga porträtten. 

Det var en varm och solig vårdag. Jag och min vän Johanna (som agerade assistent under dagen) åkte till Åsens By där vi skulle fota festlokalen men även möta upp brudparet för att ta de första porträtten. Åsens By är ett väldigt fint och lantligt ställe, det var knappast svårt att hitta fina miljöer att fota i. 

Efter många kort åkte vi mot svenska kyrkan i Ölmstad, då det var dags för vigsel. Allt var så vackert och stämningen var på topp, men min favorit del måste ändå vart när bruden sjöng. Tror knappt det var ett öga torrt (iallafall inte hos mig..). Efter vigseln var det kramkalas och fika i klockaregården mitt emot kyrkan.

Så småningom rullade brudparet iväg i en gammal mercedes (hur cool bil?!). Jag och Johanna åkte efter. Vi åkte mot Bunn där vi skulle ta fler porträtt innan festen. Vi tog kort på tre olika platser, alla i närheten av vattnet.

När tiden var inne åkte vi mot Åsens By där festen var. Vi kom fram, möttes av alla bröllopsgäster och skålade för brudparet utanför logen. Sedan gick alla in och festen kunde började.
Jag tycker det var en sån fin kväll. Underbara tal, mycket sång, god mat men framför allt mycket kärlek.

 

Tack till Rebecka & Sam för att jag fick vara med och fotografera på eran dag!