Jacob & Matilda - 17.04.08

Under 2017 fick jag mitt första filmuppdrag, nämligen en bröllopsfilm. Tanken med filmen var att jag skulle dokumentera dagen och sedan klippa ihop det till en kortfilm. Jag var riktigt laddad inför uppdraget, men även lite spänd och nervös eftersom det var första gången. 

Dagen började med att brudgummen hämtade upp mig, sedan vi åkte för att träffa bruden på en frisörsalong. Därefter mötte vi upp fotografen för att ta porträtt. Jacob & Matilda var så otroligt fina! Vi var total på 6 olika platser och fotade/filmade. Bröllop skulle hållas i Kaxholmen men vi hann även med platser i Jönköping, Huskvarna och Skärstad. Eftersom jag främst skulle filma tog jag inte så många porträttbilder.

Innan vigseln skulle börja åkte jag, best man och fotografen till kyrkan. Vi fikade och filmade/fotade mingelbilder. Sedan var det dags för vigsel. Allt var så fint och som vanligt hade jag svårt att hålla tårarna borta. Musiken var även helt fantastisk. Utgångslåten ”You´re The One That I Want”  ekade och svängde i hela lokalen! 

Efter vigseln åkte vi till Fjällstugan där fetsen hölls. Mitt uppdrag var att både filma och ta kort under festen vilket var en utmaning, men samtidigt väldigt kul. Det serverades god mat, fina tal och dansen fortsatte sent in på natten. Helt enkelt en underbar bröllopsfest.

 Nedanför hittar ni alla bilderna och även filmen. Ni kan följa och se fler filmer på min youtube kanal.

 

Stort tack till Jacob & Matilda för att jag fick vara med och föreviga eran dag!